Päivitykset & Uutiset26.12 Bertta tekaisi kasvattajansa Maijun luona pentuset ja nyt on vihdoin tyttären ihan ikioma koiruus. Iso kiitos Maijulle kaikesta!

13.10 Meille tuli uusi nakki laumaan eli Läppäskärppä( Armas zum Niedermoor x Miklan Kiitävä Kuriiri). Hyvin on äitinsä oloinen vauhtinakki, Kähmy oli samanlainen sähinkäinen pienenä.

7.9 Venähtänyt taas tämä päivitysväli turhan pitkäksi...Liinu eli Lissu karkasi ja valitettavasti tapansa mukaan kiisi pitkin teitä huonoin seurauksin.

Swiipus Nasta eli Myyrä avasi uransa kahdella mäyrällä ja pyörähdimme kehässä arvostelulla Erinomainen. Saman sai Karamba vom alten Friedrich eli Loppan.

Kävimme eilen ihmettelemässä Miklan Kiitävän Kuriirin eli Kähmyn ja Armas zum Niedermoorin lapsosia. Aivan mahtavia pikkunakkeja! Isä Armas on kyllä aivan mielettömän upea uros! Vahva, hyvällä karvalla varustettu kompakti paketti jolla luonne kohdallaan. Odotan innolla mitä jälkeläisistä kehkeytyy.

Tyttären sijoituskoiruus Borderterrieri Dowithstyles Besartta "Bertta" on nyt tutkittu kuonosta hännänpäähän ja kaikinpuolin terve kaveri on. Kasvattaja Maiju on pyörähdellyt neitosen kanssa kehissä ja useampi varaserti sieltä on saatu.


25.3 Mikäli suunnitelmat toteutuvat, syksyllä meille tulee uusi mäyrinkäinen ulkomailta. Mahdollisesti tälle tulokkaalle olisi etsinnässä metsästävä sijoituskoti. Pentu on enemmän ns luolalinjainen mutta vanhemmat toimivat myös ajohommissa.

Loppanille on suunnitteilla vauvoja syksyn juoksusta. Urosvalinta vielä auki, mennäänkö näyttelypuolelle vai linjataanko saksalaisiin mettämäykkyihin...


10.2 Tammikuun puolessa välissä meille tuli kodinvaihtajana jenkki P.Liinu eli Lissu. Lispetti sopeutui yllättävän helposti laumaan ja on jo päässyt muutamia kertoja ihan tositoimiinkin. Kettua ajettu, ilvestä jäljitetty ja pari supiakin heitti henkensä Lissun ansiosta. Tästä iso kiitos Artolle ja Matiakselle!

Myyräkin suostui vihdoin avaamaan suunsa ja ajeli kaurista komeasti. Pelkäsin jo neidin olevan täysin mykkä mutta onneksi ääntä rupesi tulemaan.


7.11 Kennelissä vedetään nyt hetki henkeä ja yritetään päästä takaisin jalkeille viimeaikojen vastoinkäymisistä. Pikin menetys oli suuri järkytys ja sitten vielä kaikki muu paska siihen päälle. Vaikka tässä eräs rodun parissa toimiva kasvattaja yrittää heittää kapuloita rattaisiin, periksi en anna.


26.8 Kaikki pennut varattu

28.7 Pennuille päätetty viralliset nimet

19.7 Ansan pennut syntyivät, 5 urosta ja 1 narttu. Uroksia vielä varattavissa!

17.6 Pikin pennut syntyivät, 1 uros ja 4 narttua. Kaksi narttua vielä varattavissa!

1.6 Meille saapui pieni maastonakki Swiipus Nasta "Myyrä". Tästä nilkkasirkkelistä toivomme meille monitoiminakkia. Emänä meillä vieraillut Miklan Kiitävä Kuriiri ja Isänä Kaposvölgyi-Batór Tekila.

22.5 Ansa eli Pikkunokan Jomorjens astutettiin eilen Väiskillä eli Fips vom Martinikogel. Toiveissa on saada tästä metälle sopivia parsoneita. Piki on nyt varmuudella tiine, vatsa pyöristynyt selvästi.

8.5 Vaihdettu Ivanin sivulle uusi kuva

18.4 Piki astutettu Ivanilla eli pieniä saksanterrejä toiveissa, tiedustelut nro 044 9997743

2.4 Metsäterrin VD Piki tuli omistukseeni. Kunhan tuo koronahässäkkä helpottaa, päästään kokeisiin sekä näytelmiin.

25.3 Suunnitteilla parsonpentuja! Poikkeuksellisesti kummallakaan vanhemmalla ei ole koe- eikä näyttelytuloksia koska korona sotki suunnitelmat niiden hankkimisesta ennen astutusta. Narttu ei ole oma vaan ostan tähän pentueeseen jalostusoikeuden. Tästä pentueesta mahdollisesti sijoitan nartun ja/tai uroksen, mielellään metsästävään kotiin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7-8.12 Messukeskuksen voittajanäyttelyt. Lauantaina Edda sai pelkän ERI/1, tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki. Sunnuntaina tulikin koko potti ja neiti oli Rotunsa paras saaden Voittaja-19 tittelin. Tuomarina Boris Spoljaric, Kroatiasta. Oli varmasti kaikkein raskaimmat reissut ikinä kun perjantaina pukkasi noroviruksen, koko viikonloppu meni todella korkeassa kuumeessa.

30.10 Kävin Saksasta hakemassa pienen kk mäyräkoiranpennun, tervetuloa Karamba vom alten Friedrich. Huge thank you to her breeder Doreen Klaus!


25.10 Eddalle ensimmäinen jänis nurin ajosta.

22.8 Hieman taas venähtänyt tämä päivitysväli...Tiitterä eli Tenu on nyt muotovalio sekä putkivalio. Jenkki Lyyli sai ensimmäisen sertinsä ja oli rotunsa paras Heinolan näyttelyssä. Edda käynyt myöskin pyörähtämässä kehissä ja on kerännyt kolme sertiä.

4.6 Meille matkasi Wilma tytön kaveriksi pieni borderterrieri vauveli Dowithstyle's Besartta eli Bertta(Pertsa).

30.5 Tiitterä"Tenu" sai toisen sertinsä Iitin näyttelyssä ja oli VSP.

4.5 Hain Saksasta meille Hirschfänger's Kessyn, samalla suomeen matkasi veli Kahn.

1.5 Lahden ryhmänäyttelyssä Turrimurikka käy sert&ROP, Tonnikeiju avo EH, Tiitterä käy EH. Tuomarina Vesa Lehtonen

19.4 Kasvatti Tonnikeiju eli Tonttu tuli meille takaisin edellisen omistajan ajanpuutteen ja Tontun työmoraalin ailahtelevaisuuden vuoksi. Mäyrällä kuulemma pelaa hyvin mutta supeja ei noteeraa ollenkaan. Neitonen saa meillä jatkoaikaa syksyyn ja jos ei työt maistu, tehdään ratkaisu. Tonttu oli aivan uskomattoman lihava meille tullessaan ja kirjaimellisesti kompastui omiin jalkoihinsa. Nyt jo parin viikon kuntokuurin jälkeen, on kuin eri koira.

30&31.3 Kävimme pyörähtämässä Lahden KV näyttelyssä. Lauantaina saksanterrit Turrimurikka"Röda" sai Hn ja täten voi anoa käyttövalionarvot. July Antlitz"Jylppy" sai ERI/1 ja yllätti miten rohkeasti tyttö käyttäytyi meluisassa hallissa. Koko potin vetäisi kotiin Tiitterä"Tenu" saaden ensimmäisen sertinsä ja cacibinsa sekä ollen ROP. Onnea kovasti omistajille Matiakselle ja Nooralle! Sunnuntaina oli sitten Eddan vuoro ja neiti yllätti saaden ensimmäisen sertinsä ja oli ROP!

21.3 Hieman tullut taukoa päivittelyssä...Saksanterrien kohdalla tullut hieman muutoksia eli Jylppy ja Ivan ovat taas meillä. Jylpyllä otettiin ensimmäiset supit ihan kohtuullisiin töihin mutta edelleen ongelmana liiallinen pehmeys. Neiti ajaa kyllä hyvin mutta ihmeitä saa tapahtua, että tuosta toimiva luolakoira tulee.

Ensimmäinen Lumevalio leivottiin Turrimurikasta eli Rödasta, omistaja Jukka Kujala. 24.2.19 hyväksytty tulos, tuomarina Markku Valtonen. 2.3.19 hyväksytty tulos, tuomarina Jori Vanhatalo. Suuren suuri kiitos järjestelyistä Marko Valtoselle!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.12 Valitettavasti Aurora jäi tyhjäksi. Bracke Edda ajeli jo ensimmäisen jänisajonsa ja yllätti positiivisesti, peräti 2 tuntia.

24.11 P.Tiitterä ja P. Turrimurikka saivat Ruotsinpyhtään kokeesta A 49 ja A 48.

18.11 Suureksi suruksemme Ransu eli Royal Pepper's Velociraptor ei oikein viihtynyt meidän akkavaltaisessa laumassamme. Alkoi vetäytymään syrjään ja kasvisäidin kanssa katsoimme parhaaksi, että Ransu pääsee rauhallisempaan paikkaan.

17.11 P.Tiitterä eli Tenu ja P.Turrimurikka eli Röda kävi hakemassa Rantasalmen putkikokeista B tulokset(44 ja 43). Isot kiitokset Tenun omistajalle Matiakselle kun saimme tyttöä lainata reissuun!

26.10 Meille saapui Itävallasta pari uutta vahvistusta laumaan. Parson russell uros Fips vom Martinikogel, kasvattaja Reinhard Leitner ja steirische rauhaarbracke Edda vom Lärchenrot, kasvattaja Dr Johannes Plenk. Edda lienee ensimmäinen rotuaan Suomessa.

21.9 Loppuvuodelle suunnitteilla vielä yksi mäyräkoirapentue. Emänä Jäniskorven Aurora ja isäksi valikoitui Kva-a Aatos eli puhtaasti ajavia luvassa. Yhdistelmä koiranetissä. Sitten pidämmekin vähintään parin vuoden tauon ja katsomme rauhassa mitä näistä pienistä nakkieläimistä tulee.** ASTUTETTU 8 ja 10.11**

27.7 Hulda synnytti kaksi urosta ja yhden nartun. Tällä hetkellä pennut ovat varattuja.

22.7 Kävin Ivanin ja Tenun eli P.Tiitterän kanssa sakujen päänäyttelyssä. Ivanille odotin joko hylsyä tai Hta mutta herra yllätti saaden EHn. Tenu taasen yllätti saaden ERIn ja sijoittuen valtavassa junioriluokassa kolmanneksi. Tuomari ei nimittäin Erinomaisia jaellut kovinkaan avokätisesti

18.7 Tero kävi hakemassa Kähmyn ja Pahnarääkän joten penturumba hiljeni. Iloksemme jäi vielä Johanin pentu Poksutuhnu sekä Jukan Perskurkkana. Näiden kahden osalta tulevaisuus vielä kysymysmerkki, mikäli Johann valitsee toisen pennun Lotasta tai Kyllikistä, Poksutuhnu mahdollisesti vapautuu myyntiin. Perskurkkana on joukon pienin vipeltäjä, saa nähdä jääkö kotiin pysyvästi vai etsitäänkö sille koti.

Kävimme viime lauantaina katsomassa pientä mäyräpoikaa Royal Pepper's kennelissä. Niinhän siinä kävi, että poju sieltä mukaan lähti eli tervetuloa Royal Pepper's Velociraptor! "Ransu" on sijoitussopimuksella ja omistaja on Sari Hirvonen. Ransu tuli meille puhtaasti näyttelykaveriksi mutta jos vaikuttaa siltä, että riistaviettiä löytyy, lähtee mukaan mettäreissuille.

16.6 Turrimurikka "Röda" ja Tiitterä "Tenu" osallistuivat putkikokeisiin Verlassa, Tuomarina Jori Vanhatalo. Rödalle B 43 ja Tenulle B 44, kiitokset omistajille Jukka Kujalalle ja Matias Soiniselle aktiivisuudesta!

10.6 Pennut nimetty, varattavissa narttupentu.


26.5 Iitin ryhmänäyttelystä Trollille EH, P.Huldalle H ja Turrimurikalle eli Rödalle EH. Huldalla juoksu juuri meneillään ja Jukka astuttaa Trollilla. Mikäli ajava mäyriäinen kiinnostaa, yhteydenotot nroon 0445805913/Jukka Kujala. Tämä pentue rekisteröidään kennelnimelleni mutta Jukka toimii kasvattajana.

23.5 1 uros ja 4 narttua syntyi Kähmylle. Vapaana vielä kaksi narttua.

15.5 Kähmy turpoaa siihen malliin, että pentuvarauksia otetaan vastaan vielä pari ;) Pintapyyntiin vahvistukseksi tuli pohjanpystykorva narttu Mörkyli. Parson Jättekiva löysi vihdoin oman kodin meidän läheltä ja toivottavasti starttaa joskus kokeissakin. Hexen C.I.B on nyt vahvistettu.

14.4 Kävin Kähmyn kanssa Pertunmaan ryhmänäyttelyssä, puuttuvan karkean karvan vuoksi tulos H johon olemme hyvin tyytyväisiä

4.4 Kävimme Kähmyn ja Trollin kanssa putkikokeissa. Otimme tietoisen riskin koska treenit jäivät väliin. Kähmyllä ei ollut intoa mennä tyhjään putkeen mutta ketulle kyllä meni ja tulokseksi tuli B 42. Troll jäi huutelemaan vitutustaan ahdingon kohdalle tyhjässä joten leikki loppui kesken. Tuomarina Jori Vanhatalo

27.3 kk mäyriäisiä mahdollisesti tulossa. Astutettu 26.3 Miklan Kiitävä Kuriiri "Kähmy" Axel von den Braunen erdhunden "Troll". Kähmyn omistaa Tero Lehti. Odotettavissa luolapainotteisia pentuja mutta myös ajopuoli luonnistuu. Narttupennulle etsimme metsästävää sijoituskotia!

Trollin luona on nyt vieraillut Tilken Konnamuori, omistaja Elina Lahtinen(Tilken) sekä Saksasta kävi visiitillä Duplo vom Alten Friedrich jonka omistaa Doreen Klaus(vom Alten Friedrich)

5.2 Kävin hakemassa uuden saksanterrin Itävallasta, tervetuloa July Antlitz! Samalla reissulla meille tuli jalostuslainaan kk mäyräkoiraherra Axel von den Braunen Erdhunden. Herra on alunperin saksalainen ja on käynyt hyvin tuloksin monipuoliset kokeet Unkarissa ja Itävallassa. Ajaa ja pysäyttää villisian, kaikki sorkka kelpaa ajettavaksi. Toimii myös maanalla.

3.2.18 Ivan sai toisen hyväksytyn lume tuloksen ja on nyt näyttelytulosta vaille käyttövalio.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


30.12 Hexelle ja Ivanille lume 1 eli Hexe nyt myös käyttövalio metsästyskokeista. Iso kiitos tuomari Mikko Lappalaiselle sekä kaivuuporukalle Jonnelle, Tommille sekä J-P:lle!


17.12 Kaikki pennut muuttaneet omiin koteihinsa
Voittaja-17 näyttelystä Tiitterä ja Tohvelisankari saivat juniorivoittaja tittelit

4.12 Vielä yksi parsonin narttupentu varattavissa!

23.10 Gru synnytti 7 pientä parsonvauvaa, vapaana 1 uros ja 3 narttua metsästäviin koteihin

15.10 Jyväskylän kv näyttely, tuomarina onneksi metsästävä nainen joka ymmärsi, että hampaita saattaa mäyrän kanssa painiessa lähteä ja onneksi suussa oli nähtävillä paikat mistä hampaat irronneet. Hexe sai puuttuvan cacibin ja oli rop. Nyt saa anoa kansainvälistä muotovalionarvoa.

14.10 Jyväskylän kv näyttely, Hexe sai hylätyn kahden puuttuvan hampaan vuoksi. Olisi pitänyt laskea hampaat edellisen mäyräjahdin jälkeen.

20.8 Heinolan näyttely, Hexe rop

19.8 Kouvolan näyttely, Gru sai ensimmäisen sertinsä ja samalla vaadittavan näyttelytuloksen kva-l titteliä varten

3.5 pennut ovat siirtyneet uusiin koteihinsa, pohjiksen pennulle etsitään sijoituskotia(vain hirvenmetästäjälle!)

20.4 pentujen nimet Lisätty, urospentu etsii aktiivista metästävää kotia

3.4 sijoituskotia etsitään itävallasta tuotavalle saksanterrinartulle

8.3 Hexe synnytti 10 pentua, 9 jäi henkiin

21.1 Hexelle Kuhmoisten reissulta lume 1, tuomarina Atte Laukkanen

11.1.17 Hexe astutettu Ivanilla eli mahdollisesti saksanterrin pentuja luvassa

---------------------------------------------------------------

5-6.11 Roki ja Hexe pyörähtivät Tarton kv näyttelyissä ja Eestin valionarvot molemmille.

26.10 lisätty kuvia galleriaan

9.10 Itävallanvieras Alf Brezina pääsi ampumaan Rokilta lehmän ja itse pääsin poksauttamaan vasan8.9 Baikalin sivulle lisätty kuva

5.9 vielä vapaana yksi mäyriäisen urospentu, uusia koiria

21.8 Heinola, Hexe VSP

3.8 vielä varattavissa kaksi pientä mäyriäistä

30.7 Porvoo, Hexe sert&vsp eli on nyt muotovalio, Gru eri/1

17.7 Orivesi Hexe eri/2,roki rop&ryp 4

16.7 Mäntsälä Hexe sert&Rop, gru eri/4

15.7 mäyriäisen pentuja syntyi 2+2

19.6 Kotka kv, Gru eri. hexe pn 3

21.5 Haminan kv näyttely, Gru pn 2 ja vara sert. Hexe sert, cacib, vsp. Ivan eh

18.5 Rokin luona kävi kylässä kaunis pohjisneitonen

17.5 Nakki astutettu, toivottavasti saamme pieniä prinssinakkeja

16.5 Iivarin silmät tarkastettu, terveet

14.5 Hexen kanssa Rantasalmella Lut kokeessa, tuomarina Mikko Nissinen. Tulos a 49 ja kVa -l

22.3.16 suunnitteilla pohjispentuja sekä ajavia mäyriäisiä, kuvagalleriaa päivitelty

-------------------------------------------------

10.11 Itävallasta saapui Ivan Antlitz, kuvia lisätty galleriaan

8.10 Kuvia lisätty galleriaan ja Hexelle näyttelytulos

25.9 Hexen koetulokset

26.8 Uusia koiria, pennut sivu päivitetty

22.5 Nakin pennut syntyivät tänään, 5 urosta ja 1 narttu. Uroksia vielä vapaana!

13.4 Kaluston päivitystä, "pitovaikeus" Iivari saapui

20 ja 22.3 Nakki kävi kylässä komean Wagner herran luona, monitoiminakkeja mahdollisesti tulossa

Lisätty avomiehen koirat sivuille ja osoite päivitetty

2.1.15 Kuvia lisätty galleriaan

-------------------------------------------------------------------------

7.12 Sain kunnian toimia PPK K&MVA Vaarunvuoren Aamun Kajon handlerina Voittaja näyttelyssä. Herra oli melkoisen haasteellinen esitettävä koska innostui hieman liikaa tytöistä. Tästä huolimatta herra sai Voittajatittelin ja valittiin rotunsa parhaaksi :)

12.10 Hexe Antlitz saapui Itävallasta

3.10.14 Emman kuvakansioon lisätty kuvia

2.8.14 pientä päivittelyä

--------------------------------------------------------------------------

19.11 Emman kuvakansioon lisätty kuvia

25.6. Yksi pohjispentu vielä vailla kotia, Jäniskorven Aurora saapui Pomarkusta

28.3 Kaikki pennut varattu

12.3 Lisätty pennuista kuvia galleriaan, etsimme aktiivista(metsästys/koe) sijoitus/osaomistuskotia narttupennulle

8.3 Pohjispennut syntyivät, 3 urosta ja 2 narttua

13.1.2013 Mahdollisesti pohjispentuja tulossa, Rella eli Koivunevan Aamurusko astutettu. Neiti kävi myös uudelleen polvitarkastuksessa, edelleen tervepolvinen.
--------------------------------------------------------------------

23.12 Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille!

21.12 Pikijussin Salama eli Taru matkasi uuteen kotimaahansa Ruotsiin, uusi omistaja on Anders Eriksson

28.9 Pennut kaikki myyty, kaksi matkasi Norjaan ja yksi jäi kotomaahan. Uusia pentueita ei suunnitteilla toistaiseksi.

11.7 Lisätty pennuista kuvia galleriaan

9.6 Pitkästä aikaa meillä on pentuja! Syntyi 1 uros ja 6 narttua :D

26.5 Pentuja on todellakin tulossa, Raatteen tie paisuu kuin pullataikina : )

7.4 Karhunkaira Raatteen tie kävi kylässä komean urhon luona. Astutus hoidettiin vain kerran ja nyt saa jälleen jännittää osuttiinko oikealle päivälle. Tiedot löytyvät täältä

31.3 Valitettavasti Salama jäi jälleen tyhjäksi eli ei taaskaan pentuja : (

Uudet kuvat vaihdettu Tarulle ja Emmalle.

4.2.12 Pikijussin Salama kävi miehelässä ja nyt jäämme innolla odottamaan tuleeko pieniä lappukorvia : )
--------------------------------------------------------------------------

28.8.11 Pientä päivitystä, koirien sivut, pentuja suunnitteilla ym

16.3 Kennelliitosta tuli sähvöpostiin Emman lonkkalausunto, tulos A/A eli neiti on täysin terve!!!! : D

6.3 K.Aamurusko virallisesti terve, polvet 0/0 ja silmät terveet. K.Raatteen tie, silmät terveet ja lonkat ell arvion mukaan A tai B, katsotaan minkä kirjaimen sitten Kennelliitto arpoo neitoselle... niin ja kyynärätkin tuli katsottua yli-innokkaan lekurin toimesta. Onneksi nekin oli 0/0 mutta eivät tule virallisiksi.

3.2 Etusivulle lisätty linkki "Lisätietoja meistä", otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja naputtelin ainakin vähän tietoja"paperille"

30.1.11 Lisätty kuvagalleriaan kuvia koulun kanssa tehdystä jahdista Viroon. Oli muuten sikahauska reissu : P
----------------------------------------------------------------------------

24.11.10 Emman sivua päivitetty, lisätty kuvia galleriaan(mm Tarulle, Rellalle ja Emmalle)

19.10.10 Vaihdettu Emmalle uudempi kuva

27.7.10 Lisätty kuvia B-pentueen kansioon Beasta

17.7.10 Bedazzled osallistui Ylivieskan näyttelyyn ja sai hienosti ERIn sekä sijoittui toiseksi avoimissa nartuissa. Tuomarina Csaba Zsolt Lokodi, Romaniasta. Hienoa Bea ja Suvi!

11.7.10 Kävimme tänään Rellan kanssa Karjaan näyttelyssä, tuomarina Esko Nummijärvi ja tuloksena nyt H.

Whippet Pikkunokan Bedazzled osallistui jälleen maastokisoihin

10.07.2010 Ylistaro
ae: 256p fin: 251p yht: 507p.
sijoitus 1/18 SERT!!!!!!!!

Hirrrrrrrrmuisesti onnea Bealle ja Suville!!!!! : D

Lisätty uusia kuvia galleriaan

4.7.10 Kävimme Rellan kanssa pyörähtämässä Forssan näyttelyssä, tuomarina Arvi Ellmén. Neiti sai ensimmäisen sertinsä ja oli ROP : D

21.6.10 Whippet Pikkunokan Bedazzled" Bea" on hienosti startannut maastokisoissa, Onnea oikein paljon omistajalle Suvi Haloselle!!!

30.05.2010
Kemi, Merilapin maastot
pisteet ae: 198p. fin: 251p. yhteensä= 449p. SA
sijoitus: 8/13

19.06.2010
Tammela, Mustiala
pisteet ae: 223p. fin: 251p. yhteensä= 474 SA
sijoitus: 4/15

29.5.10 Lisätty kuvia galleriaan, mm koirat ja luontojuttuja

3.5.10 Lisätty kuvia galleriaan

21.4.10 Lisätty kuvia galleriaan.

Uudenmaan kennelpiirin kennelneuvoja Anne Hakala kävi tarkastamassa pyynnöstäni minun ja Asko Tenhulan taloudet. Nyt on mustaa valkoisella, että kaikki on kunnossa! Erityisesti tuli kehuja koirien hyvin avoimista luonteista! : D

17.4.10 Lisätty Rellasta kuvia galleriaan

10.4.10 Rella kävi pyörähtämässä Pertunmaan näyttelyssä ja tuloksena PN-2 ja varasert. Upea sisko Alppiruusu nappasi sertin ja ROPin, onnea kovasti omistajille ja tietysti kasvattajille!!! : )

Päivitetty linkkejä ja Rellan sivua.

8.2.10 No nyt se kauhia"peto"sitten saapui. Kovin on tyttö leppoisa ja ystävällinen! Kiitos vielä kerran Katriinalle!

1.2.10 Lisätty kuvia galleriaan

14.12 Whippet kasvattini P.Lily Queenin tytär Mimi Chill's Boxing Queen pärjäsi loistavasti viikonloppuna järjestetyissä V- ja PMV-09 näyttelyissä. Lauantaina oli upeasti JUN ERI/2(13 junnunarttua)ja sunnuntaina sitten JUN ERI/1(12 junnunarttua) ja PMJV-09!!! Onnea kasvattajalle Anna Silmärille!!!!